dijous, 26 de febrer del 2015

Folies a Moixent.

 
     El passat dissabte 14 de febrer conjuntament amb  les festes de Carnestoltes, se celebrà per primera vegada el tradicional ball de folls "Folies". L'Escola De Danses de Moixent va participar en les "Folies" a Vallada el passat 31 de gener. Ara ens tocava a nosaltres participar en les de Moixent.
     Cap a les 6 de la vesprada els diversos participants vinguts de diferents pobles de La Costera eixiren desfilant en una cercavila des de La Casa de la Cultura fins la plaça Major. Allí anaren acudint colles d'adolescents, la comissió de les festes patronals de Moixent i alguns altres veïns tots disfressats per participar en una desfilada per alguns carrers del poble. La Colla de Dolçainers i Tabaleters de Moixent acompanyà els grups de balladors i balladores, mentre que La Banda de música local anava davant amb els qui tan sols feien el cercavila disfressats.
     En diversos punts de la localitat anaren fent parades i ballant "Les Folies" i "La Raspa" despertant l'admiració dels públic assistent. L'última parada fou a la plaça Major d'on els grups de danses tornaren a La Casa de la cultura per agafar forces amb un bon berenar a base de xocolate i mona. Esperem poder participar l'any que vé també.
 





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada