dimarts, 30 de setembre del 2014

Arrelats 2014



El passat cap de setmana es va celebrar a Xàtiva el festival Arrelats 2014 folk. El festival començà divendres amb tast de mistela i dolços. També hi hagué un concert a càrrec d’Eliseo Parra al convent de Sant Domènec. El preu de l’entrada fou de 10 euros.
 El Dissabte hi hagueren tallers per als xiquets d’instruments musicals, després un passacarrer infantil i un contacontes. De vesprada  un dels actes va ser el tradicional ball de “Les folies” i al qual, l’Escola de Danses de Vallada no podia faltar.
Per circumstàncies sols pogueren anar dos parelles del grup  en representació de l’Escola de Danses de Vallada. El ball es va fer amb disfresses, ja que imita el ball dels “locos” de temps passats. La gent de Vallada va acudir amb la samarreta de l’escola i roba de carrer.

L’acte començà a les 19:00 de la vesprada a càrrec del mestre Juan Carlos, qui va repassar les passades del ball als més menuts i als majors que van voler afegir-se. Després a les 19:30 de la vesprada començaren les folies des de la plaça Sant Francesc, passant pel carrer de les botigues, i continuant pel de dalt, per a acabar finalment en la plaça Sant Francesc. Per concloure l’acte es ballà un fandango.
La festa no acabà ahí. Per la nit s’organitzà un sopar de baix braç per als qui volgueren gaudir d’un sopar en harmonia i un bon ambient festiu. A les 23:30 el grup de música folk “Notes soltes” delectà els assistents amb un concert donant per finalitzat el festival “Arrelats 2014”.

Cal felicitar a l’Escola de Danses de Xàtiva i als col·laboradors per l’esforç realitzat per a dur a terme este festival tan memorable. Esperem que l’any que ve es torne a repetir.

















1 comentari:

  1. Quina jornada més interessant!! No podien faltar els millors dansaires del món!! Petonets!

    ResponElimina