diumenge, 17 d’agost del 2014

L'escola de danses de Vallada a Aielo de Malferit.

   
     Alguns membres de l'escola de danses de Vallada ens desplaçarem a la localitat D'Aielo de Malferit per formar part del boato de la capitanía cristiana "Contrabandistes. A Aielo encara manten la tradició de desfilar una capitanía per cada bàndol fent una desfilada d'allò més expectacular.
     En arribar a Aielo anarem a canviar-nos de roba a casa del pares de la capitana cristinana Inma Cariños. Després localitzarem el grup de xirimiters i tabal, els quals formen part de la colla Raval Jussà d'Albaida. -Cal destacar que el Valladí "Mauri" forma part d'este grup-. Fèrem un xicotet assaig previ a la desfilada per quadrar la música amb les passes. 

     Vam tindre una bona acollida per part del públic degut a que no sol ser molt abitual la presència de grups de danses en les desfilades de moros i cristians. Teniem previstes un nombre de parades per ballar, però la gent ens demanava més parades i més balls.
     Nosaltres per la nostra part quedàrem satisfets i agraïts amb el públic i també amb la comparsa "Contrabandistes". Des d'este linees volem agraïr l'hospitalitat i el bon tracte rebut per part tant dels pares de la capitana com per la comparsa. 














1 comentari: