dissabte, 24 d’agost del 2013

Hui és el gran dia.

 
 Alguns dels nous membres de l'escola de danses començarem a anar a les classes pel més d'octubre. Han passat quasi 11 mesos. En este període de temps hem aprés la dansà del nostre poble entre altres balls. Han sigut uns mesos molt entretinguts, al temps que ens ha servit tant per millorar la nostra forma física, com també per millorar les relacions socials entre els components.
   Hem anat a participar a les dansades d'altres pobles, alguns dels quals vindran esta nit ací a fer-nos costat.  Hem fet assajos a la casa de la cultura, al carrer, a l'ermita, també amb la banda de de música "Unió Musical Valladina" i amb la rondalla local. Estes últimes setmanes han sigut intenses, amb assajos quasi a diari. Fins i tot en la setmana de festes. Esta última setmana l'hem viscuda amb il·lusió i nervis, no és el mateix ballar a un altre poble que al nostre, ja que sempre imposa més respecte.
   Esta nit vos esperem a tots a la plaça major perquè pugueu gaudir de l'espectacle i al mateix temps animar-nos amb la vostra participació com espectadors. Nosaltres procurarem  donar el millor de nosaltres i al mateix temps, com diu el lema de la nostra escola, procurar passar-ho bé. Vos esperem.



                         



1 comentari: