dissabte, 4 de maig del 2013

Aplec de grups de danses a Xàtiva.

    
     El passat diumenge 21 d'abril tingué lloc a Xàtiva un aplec de grups de danses. L'escola de danses de Xàtiva va organitzar l'esdeveniment al Jardí de la pau, enfront del Gran Teatre.

    A l'acte assistiren diversos grups de danses tant de la nostra comarca com de les del voltant. Amenitzats per un rondalla el diversos grups anaren fent diferents balls. Contrariament a altres pobles que sempre comencen amb una dansà per continuar amb altres balls com boleros, jotes etc. Este acte va finalitzar amb una dansà.

    Fou el nostre mestre Juan Carlos, membre de l'escola de Xàtiva els que ens va animar a donar el primer pas. Dani, membre de l'escola de danses de Xàtiva deixà de ballar i agafà a uns membres i els tragué a ballar. Poc a poc anàrem agafant confiança i eixirem a l'explanada. El nostre grup de danses al principi es trobava un poc limitat, ja que hi havia balls típics d'altres pobles que desconeixíem. Finalment ens decidirem a provar el que sabíem i una a dretes i dos a esquerres, férem el nostre particular debut a Xàtiva. On més desimbolts ens trobàvem va ser a la dansà final. 
     
    
    Va estar un dia d'allò més divertit amb un oratge primaveral i agradable. Mentres fèiem la dansà el grup de danses de Xàtiva preparava les taules per dinar. Acabat el ball donàrem bon compte dels entrepans i la picadeta que ens havien preparat. Cal lloar l'esforç del grup de danses de Xàtiva i l'hospitalitat que mostraren cara a tots els participants. Sens dubte l'any que ve tornarem a repetir.

    Ací tingueu les fotos que varem fer eixe dia: https://www.dropbox.com/sh/vtiwxuk14azp8dv/Don7zpW2m_

1 comentari: