diumenge, 2 de març del 2014

Folies 2014.

 
    El dissabte 22 de febrer l'escola de danses de Vallada, va omplir els carrers de la vila de Vallada de música tradició i ambient festiu al recuperar l'antic ball de folls "folies". L'acte començà a les 6:30 de la vesprada des de la plaça de l'ajuntament. Allí començaren fent una mostra del típic ball per a després recórrer amb un passacarrer diferents punts de la població on anaren interpretant el ball dels folls. A diferència d'altres dansaes, en les que es balla amb roba de carrer o el trage típic de balladors i balladores, en esta ocasió els membres anaven disfressats, aportant vistositat i colorit a l'acte al temps que una nota d'humor.
     Cal destacar la nova incorporació de membres a l'escola de danses tant d'adults com de xiquets, malgrat el poc de temps que porten practicant ha quedat palesa la destresa que van agafant amb els diferents balls que van aprenent.
     L'escola de danses de Vallada vol donar les gràcies a la gent  que va assistir com a públic, ja que sense el qual la festa no tindria ningun sentit. Al proper any esperem poder continuant oferint-vos més festa i espectacle. I com solem dir; més i millor.
     Ací tingueu l'enllaç amb totes les fotos: https://drive.google.com/folderview?id=0B2utZjkbNJwdS05CdDZpRENqZjA&usp=sharing