dimarts, 23 d’abril del 2013

Alternativa d'oci sana i divertida.



  


     Vols gaudir d’una activitat saludable i divertida?
    Vols conèixer gent d’altres pobles?
    Si vols aprendre a ballar les danses que no t’ho conten. Els divendres de vesprada de 7 a 9  i els dissabtes de vesprada classes de perfeccionament de 6 a 8:30. No importa el nivell que tingues recorda que per a ballar les danses no importa l’edat que tingues.
Ací vos adjuntem un vídeo del mestre repicant les postisses i unes fotos d’una visita que ens varen fer Araceli i el seu Germà Ulisses. Què on estava Araceli? Doncs darrere de la càmera evidentment.

dissabte, 20 d’abril del 2013

Qui som i què fem?



     
     
   Ja fa un parell d’anys, un grup de veïns ens vam començar a reunir per tal de retrobar i divulgar la dansà popular del nostre poble, i així evitar que es perdera un dels elements de riquesa cultural pròpia.
Recordàvem quan, amb motiu de diferents actes festius, a Vallada es dansava a la plaça, al carrer Sant Ramon o a Sant Francesc.  I pensàvem en quant ens agradaria poder reprendre aquella tradició.
Així doncs, a poc a poc, l’Escola de Danses ha anat creixent i continua fent-ho amb tots aquells que estiguen disposats a aprendre a ballar les danses. Un altre objectiu en el que estem treballant cada setmana és aprendre nous balls presents en la comarca, per a que també puguen acabar formant part de la nostra tradició. 
A hores d’ara, hem aconseguit participar en dansaes d’altres pobles de la Costera, així com organitzar la Gran Dansà del nostre patró, el 24 d'agost, a la que    convidem a tots el veïns i forasters.